Jun 25, 2010

Happy Friday to everyone!
It`s my b-day and I have a small gift for you. Here is a Summer Breeze freebie (included 4 background papers 12x12 and 2 elements with and without shadows):
Krásný páteční den všem!
Zítra slavím narozeniny a rozhodla jsem se dát i vám jeden malý dárek - Summer Breeze freebie (obsahuje 4 papíry a 2 elementy se stínem i bez)
(image is clickable)
And for the fastest of you we have a next surprise. Leave a comment here and the lucky first girl will get our newest kit LOLIPOP for free! And that`s not all!!! Create a layout and use something of this freebie and leave a link to the gallery (DST or PBP) here and we will pick 3 lucky winners of $5 discount coupon to our shoppe on next Friday.
A pro nejrychlejší z vás máme další překvapení. První komentář vyhrává zdarma náš nejnovější kit LOLIPOP. A to ještě není všechno! Vytvořte ločko s použitím alespoň jedné věci z tohoto freebie, vložte link tohoto ločka z galerie (nejlépe DST nebo PBP) do komenářů zde na blogu a příští pátek vybereme 3 šťastlivce, kteří získají kupón na 5$ do našeho obchodu.
Have a nice week!
Mějte se fanfárově!
xoxo
Nikolette

9 comments:

Unknown said...

Máte opravdu nádherné kity..Děkuji za fantastické freebie. Mějte nádherný víkned.

Nikolette said...

Hudyno, gratuluju, jsi první! Napiš nám prosím na bohemianart @ email.cz a my Ti doručíme Tvoji výhru.

Unknown said...

Happy Birthday, sweetie! And thank you for the freebie!

Anonymous said...

Just a quick note to let you know that a link to this post will be placed on CraftCrave in the DigiFree category today [25 Jun 02:00pm GMT]. Thanks, Maria

fazzbech said...

Just wanted to wish you a very happy birthday! Have a great day! xo

Mary said...

Thank you!

Anonymous said...

Thank you for freebies. Link on your post was added to Lori's freebie list

Jana said...

Happy Birthday! Hope you have a very special day. And thank you so much for the beautiful freebie!

Jiruska said...

moc zdravím... prvně chci poděkovat za překrásná freebie... a opožděně vkládám odkaz na své dílko, které jsem kromě WA použila vše z vašich free kitů... http://www.digishoptalk.com/gallery/showphoto.php?photo=1073207&cat=500