Aug 15, 2008

Hi there! Thanks to all of you for your responses to our collab kit For You! That`s amazing how many scrappin` people have a good heart and wanted to help. Thank you!
We`re on the vacation now and we`ll create our next new stuff on September, but here is a little gift for you. We created a little freebie - Polka Dot Paper Pack. Here is the preview:

Ahojky! Děkujeme za vaše reakce na náš collab kit For You. To úžasné, kolik lidí má dobré srdce a chce pomoci. Moc Vám děkujeme!
Jsme znovu na dovolené, těšte se na září, tvoříme pro Vás další věci. Tady je pro Vás malý dárek - Polka Dot Paper Pack, podívejte:

If you like it, you can download it here. Enjoy!
Pokud se Vám líbí, stáhněte si ho zde :o)

Pokud se Vám líbí naše produkty a nemáte možnost platit přes paypal, můžete si je zakoupit za české koruny. Stačí nám napsat email :o)

I've also made a simple layout from it:
Já jsem z něj udělala jednodnoduché LO:

So have a nice time and see you on September. Love you all!
Přejeme Vám příjemný zbytek léta a těšíme se na září.

Hugs,
Nikolette
and Martina

6 comments:

Maria said...

Thank you! Your blog post will be advertised on the DigiFree Digital Scrapbooking Freebie search engine today (look for timestamp: 16 Aug [LA 12:00am, NY 02:00am, UK 07:00am, OZ 05:00pm] ).

Magdalena (m2m) said...

Thanks for lovely paperpack!!!

Mara said...

thank you very much, the papers are beautiful, and esp. the layout is a great inspiration

Lilaclady said...

thank you for the beautiful paper pack. For You is a beautiful kit with a beautiful sentiment, my heart goes out to Lucka.

pouyou said...

many thanks for your beautiful papers !

pc said...

thanks for sharing~! love it!!! let me try it out today^_^